2005 - 2009

WapTrendy

Hapat foshnjore qe u rriten; krijuar dhe mirembajtur rrjetin e pare social per celular ne Shqiperi.
2008 - 2011

Informatics

Bacelor, Universitet.
2008 - 2011

ADA Petrol

Marketim dhe Shitje.
2009 - 2011

djfire

Punime ne PHP; hera e pare qe fillova te paguhem per pune ne web.
2009 - 2010

Catholic Church

Leksione katekizmi per femijet 10-14 vjec.
2008 - 2011

Informatics

Universitet
2010

AdzMedia

Krijova nje panel responsiv per AdzMedia. link
2010 - 2017

Internetpeople

Punime me PHP, Joomla, Typo3, Magento, WordPress. link
2011 - 2013

Webission

Pronesi, ndertim website me resurse me autoresi te mbyllur.
2013

Ej&Bi Telecom

Website dhe Aplikacione Web (radius manager). link
2013

Driving Licenses

A dhe B link
2013 - 2015

Tracheostomy

Lufte, lufte, lufte... link
2014

w3schools

certefikate php / html link
2016 +

pasion.al

Ndertim, mirembajtje, publikim, autoresi, pronesi. link
2017 - 2019

weDoWeb

Bashkpronesi, zhvidhim Web me Typo3 dhe sisteme te personalizuara.
2018

Antonela

Ajo do behej e dashura ime. link
2018 - 2020

Opportunity ShPK

Ndertim aplikacione web me API, per transaksione online dhe rrjete sociale. link
2019 +

versus

Pronesi, zhvidhim web dhe sisteme administrimi. link
2019

alsa & advnetwork

Web developer i jashtem per WordPress. link
2020 +

splaxx

Web developer Typo3 dhe WordPress ne distance. link
2021

COVID-19 Vaccine

2021 +

ClickService

Web developer me kohe te plote. link